Δευτέρα, Απρίλιος 15, 2024
   
Text Size
logo_lastmove2

Ενημέρωση

 

Οι Πινακίδες Σήμανσης είναι αναγκαίες στην καθημερινότητα μας. Είναι αναγκαίες όχι μόνο για να μας καθοδηγούν στον προορισμό μας, αλλά και να μάς προειδοποιούν για τους κινδύνους που μας περιβάλλουν.

Σωστή Σήμανση σημαίνει σωστή ενημέρωση και συμπεριφορά των ατόμων σε όλους τους χώρους και θέσεις εργασίας.

Η εταιρεία Simansi.gr κατασκευάζει πινακίδες και αυτοκόλλητα όλων των χρήσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η 12χρονη παρουσία μας στον χώρο και συγκεκριμένα στην σήμανση κατεύθυνσης, μας κάνει να ξεχωρίζουμε από όλους τους ανταγωνιστές μας.

 
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 
Ο Τεχνικός Ασφαλείας που προορίζεται για συγκεκριμένο χώρο εργασίας η μη θα πρέπει να είναι υπεύθυνος όσον αφορά την ιδιότητά του, π.χ:

  • O ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που ορίζεται ως Τεχνικός Ασφαλείας θα πρέπει να ελέγχει τα σημεία που παρουσιάζουν κινδύνους, να τα σηματοδοτεί και να παίρνει τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης. Υπεύθυνος για την ασφάλεια του προσωπικού του σε περίπτωση ατυχήματος είναι μόνο αυτός και κανένας άλλος.

Όταν ο Τεχνικός Ασφαλείας είναι επαγγελματίας (Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος) και η επιχείρηση απασχολεί μεγάλο αριθμό προσωπικού, είναι αυτός υπεύθυνος για την ασφάλεια του προσωπικού, την σήμανση των χώρων με τους ελέγχους που ενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ΟΠΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ-ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ κ.λ.π. Τα σήματα προβλέπονται στο Π.Δ. 105/95 (Φ.Ε.Κ. 67/Α/10-4-95) Ελάχιστες προδιαγραφές για την σήμανση ασφάλειας ή και υγείας στην εργασία σε συμμόρφωση με την οδηγία 92/58/Ε.Ε.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΑΤΩΝ

  1. Το μέγεθος μιας πινακίδας το επιλέγουμε ανάλογα με την απόσταση που θα πρέπει το σήμα να είναι εμφανές.
  2. Οι πινακίδες ασφάλειας και υγείας τοποθετούνται σε εμφανή σημεία κοντά στον χώρο που κινείται το προσωπικό και τοποθετούνται με σειρά ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα βλέποντας τα ο χρήστης.

π.χ:

 

enimerosi1enimerosi2

 

enimeros3enimeros4

enimeros5enimeros6

 

 

 

Τρόπος τοποθέτησης σημάτων ασφάλειας και υγείας

Πάντοτε τα τοποθετούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει ανάλυση του κινδύνου π.χ. Υποχρεωτική η προστασία των χεριών, γιατί; -->Γιατί υπάρχει κίνδυνος από κινούμενους τροχούς.

  • Τα σήματα διάσωσης τα τοποθετούμε σε πόρτες και σημεία διόδου για να μας οδηγούν σε ασφαλή έξοδο από το κτίριο σε περίπτωση κινδύνου.
  • Τα σήματα πυροσβεστικού εξοπλισμού τα τοποθετούμε στον χώρο που βρίσκεται ο εξοπλισμός και σε ορατό υψηλό σημείο.

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚ. ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ

Plexi Art Shop


Μη ξεχάσετε να πλοηγηθείτε στο plexiartshop.com, στο μεγαλύτερο online shop για το Plexiglas

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα69
mod_vvisit_counterΕχθές98
mod_vvisit_counterΣυνολικά657352

Online ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Κατασκευή Ιστοσελίδας | Bytelogic.gr
Σήμανση